Maanantainen haastateltavani (Lehti on jälleen työn alla) sai jutun tänään luettavakseen ja kommentoi näin: "Lämmin kiitos lähettämästäsi tekstistä. Tämä on omalla kohdallani ensimmäinen kerta useasta kymmenestä, kun haastattelun teksti on hyvin kirjoitettu ja asiasisällöllisesti lähes täysin oikein." (Oli joitakin pikkuvirheitä, joita ei ollut vaikea korjata, esim. luvuissa.)
Vähänkö siistii! Hah! Tehkää perässä.
Olen siis väärällä alalla. Voisin olla ns. oikea toimittaja - siis olenhan minä, mutta olisipa mukava saada siitä myös rahaa sen sijaan, että leikin nyt täällä päivät pitkät kaikenlaista ja elän pääomalla (ilman muuta myös T käy kaupassa, ja taatusti useammin kuin minä).
Firman tilillä on ällistyttävää kyllä nyt rahaa, koska en ole maksanut itselleni palkkaa moneen kuukauteen. Voinpa siis maksella laskuja sieltä ja jopa ostaa jotain valokuvauskilkkeitä, esimerkiksi
voimaosan tai jonkun ns. keikkasalamasetin (koska isolla softboxilla saisi vain siistiä jälkeä).
Nyt täytyy kyllä ruveta taas hommiin. Olen tehnyt painopaikan vaihtumisen takia aika paljon töitä sivupohjan kanssa. Sivut pienenevät hieman joten palstojen leveydet ja marginaalit muuttuvat. Myös Lehden logo muuttuu, mutta siitä taitaa tulla perskeles vie liian Dog World.
Koirat tappelivat äsken pienestä puruluunpätkästä ja riitapukari lensi pesuhuoneeseen kuivumaan. Jos mulla olisi pitkät kynnet (ei takuulla ole) niin nyt ne olisivat poikki, kun kannoin tätä 20-kiloista pönttöpäätä niskavilloista (otti sen takajalat kyllä maahan).
Lähden kohta lenkille, siis ihan päivänvalon aikaan. Mitä ylellisyyttä. Yleensä odottelen T:tä kotiin, on jo pimeää kun pääsemme lenkille. Tänään T tulee vasta illalla.