Meilasin just S:n kanssa joka oli eilen kaatunut turvalleen kolme kertaa. Täällä on nyt muhkurainen peilijää kevyen lumikerroksen alla ja lisää tulee. Aamulenkillä (T lähti jo kuudelta) etenin köpöttelemällä ja koirapoloille karjuen noin kolmen senttimetrin askelin. Apunani olivat mummonpelastajat, kenkien alle kiinnitettävät hokit, mutta lumen koostumus oli sellainen, että lumi vain takertui hokkien alle muodostaen möykyn. Ihmeen kaupalla sain lenkin tehtyä - tosin normaalia lyhyemmän - ilman henkilövahinkoja.
Lumi voi jopa jäädä usemmaksi päiväksi, koska ns. suursäätila on muuttumassa. Tulevien päivien lenkkikeleissä ei siis ole hurraamista.
Olen nyt 2 päivää täällä keskenäni, koska T lähti Matka 2005 -messuille hoitelemaan bisneksiä. Ostan kaupasta jotain helppoa ruokaa, kuten esim. kyljyksiä ja pussipapuja. Haen puita, lämmitän uuneja, virun netissä ja teen lehteä sen minkä saan aikaan.
Nyt pitäisi lähteä postiin ja kauppaan. Ei vain huvita yhtään lähteä kaivelemaan autoa lumesta. Huokh...

Lehti etenee, nyt on haastattelu paikoillaan, myös viime vuoden parhaat on listattu. Enää 16 muuta sivua. :) Muut lehdet -katsaus taitaa olla seuraavana vuorossa.
Siis ns. luova kirjoittaminen ei ole koko tammikuussa liikahtanut minnekään, tätä blogia lukuunottamatta (hahhahhahaahaa).