Vuodatus.netin ulkoasu oli aiemmin hieman karu.  Nythän tämä on varsin paljon kauniimpi. Toisaalta en ole itse ihan anfalfabeetti, mutta ohjeet sivuston ulkoasun omatoimisesta muuttamisesta menivät kyllä yli hilseen. Arvasin, että jossain vaiheessa lähes täydellinen nettiosaamattomuuteni paljastuu.
Yksi duuni lähti jo painoon tänään. Tarkoitus on nyt paneutua muut lehdet -osioon. Lehti etenee aina tässä vaiheessa hiukan vaivaisesti, koska painopvä on vasta ensi viikolla. Liikaa aikaa, ei synny tarvittavaa painetta, tuskanhikeä ja hammasten kiristystä. Eilen tuli kasa lehtiä, joiden joukossa Kamera-lehti ja Kodin Kuivalehti. Niiden kanssa kului hieman liikaa aikaa. Keksaisin kuitenkin Tietokone-lehden kolumnin otsikon perusteella erään juttuidean.
Lunta on tuhottomasti, eilen kävi kyllä lumimies linkoineen, mutta traktorin ulottumattomiin jäi runsaasti pinta-alaa. Aamulenkki oli taas pihalla haahuilua, koska lumen alla oleva jää ei ole kadonnut mihinkään. Tosiaankin erittäin epäterveellistä liikkua ulkona ilman kypärää ja maalivahdin suojuksia.
Olisin saanut nukkua, mutta heräsin tietenkin klo 5.38. Katselin George W. Bushin virkaanastujaisuutisia aamuteeveestä. Oli sitten pakko nousta, kun ei ruvennut tulemaan yhtään valoisaa, sillä aurinko nousee Almanakkatoimiston mukaan Helsingissä klo 8.59 ja laskee 16.05. Kuinka perskuleessä täällä voi olla vielä näin pimeää tammikuun lopulla?
No, lohduttaudun ajatuksella, että tasan kahden viikon kuluttua eli perjantaina 11.2.  aurinko nousee jo 8.10 ja laskee 17.00. Ooh. Great.