Edit, täältähän se löytyi, alimmaisesta ikkunasta.
Naapurit ilmestyivät eilen (tai oliko se maanantaina) mökilleen, eivätkä ole häipyneet vaikka se olisi enemmän kuin toivottavaa. Koska emme ole hankkineet naapurisopu-CD:tä, odottelemme vain, mahtaako viikonvaihde häivyttää nuo kurjat ikään_kuin-lähes-melkein meidän reviiriltämme. 
Onko nyt jo hiihtoloma muka? Voisiko kunnan johto tai virkavalta mahdollisimman nopeasti huolehtia siitä, ettei naapurin väki noin vain ilmaannu omalle mökilleen?
Viikonloppuna pitää taas matkustaa maan ääriin, Hki-Espoo. T tulee tuuraamaan meitä eläinkunnan kaitsijana, koska myös T-perheenpuolikkaani lähtee pelaamaan sähl... salibandya Pirkanmaan peräkorpeen. Taas tulee kilometrejä ja kilometrejä.
L joka soitti aamulla, valitteli myös välimatkaa. No minkä minä sille voin. Kieltämättä viime lauantain 226 km yhtäälle ja iltasella 226 km toisaalle ah-niin-mukavapenkkisessä Fiat Scudossa olivat taas mitä rattoisinta ajankulua. 
Kesällä perässä vedettävä lasikuitulaatikko eli ns. asuntovaunu voisi olla oiva juttu. Silloin myös T ja koirat voisivat lähteä joka viikonloppu tutustumaan koto-Suomen toinen toistaan ällistyttävämpiin paikkakuntiin: otetaanpa nyt esimerkiksi vain kesäkuu eli Rauma, Tervakoski, Pieksämäki, Närpiö, Kotka, Saarijärvi, Rovaniemi...