Viikonloppu meni tykkänään Turussa ja eilen ajelin pyryn perässä kotiin. Hyvä ajoitus siis. Mittariin tuli siinä 800 km, joten ihan vieressä se ei ole, eikä kovin paljon ylimääräisiä rundattu, kun ei edes eksytty. Menin perjantaina trimmaamaan S-pojan matkalla ja olin yötä muorin luona, ja aamulla hain L:n ennen puolta seitsemää.
Näyttelypäivä sujui kohtuullisen mukavasti, S-tyttö sai sertin ja CACIBin ja oli paras tyttökoira rodussa,  ja kasvattajaryhmä sai kunniapalkinnon eli koopeen. Tuomarisetä oli englantilainen. Ukko oli ihan pihalla, mutta väliäkö sillä, itsehän olimme sinne menneet ja hänen mielipidettään pyytäneet.  J:llä meni vähän herne nenään, kun ei se CACIB osunut kohdalle, mutta sehän on luonnonlaki, ettei se tule silloin kun sitä ollaan varta vasten  menty hakemaan.
Lauantai-iltana meidät oli kutsuttu oikein syömään Ramada-hotelliin, jonne siirryimme arvokkaasti taksilla (matkaa oli ehkä 500 m, mutta L:n pikkukengät ja liukkaat jalkakäytävät muodostivat luonnollisen esteen). Yritin ruokailun jälkeen ehdottaa omaan hotelliin suunnistamista, mutta ei puhettakaan, baariin vain "yksille". Lopulta sieltä lähdettiin vasta kun tarjoilijapoika oli heittänyt kaikki muut ulos ja vetänyt kalterit eteen ja nostanut tuolit pöydälle. Ehdotin kyllä aina välillä nukkumaan lähtöä, mutta yhdet vielä jne.
Olo ei aamulla ollut onneksi pahempi, mutta väsytti. Päivä meni vähän aikaa kulutellessa. BIS oli se sama koira kuin aina. Kuvat onnistuivat nähdäkseni hyvin.

Kuuntelen Radio Sputnikia. Juonnoista ei käsitä yhtikäs mitään.

S-pentu söi eilen ja tänään jauhelihaa kädestä. Otimme sen tietenkin illalla katsomaan meidän kanssa telkkaria säkyyn. Eipä aikaakaan niin se jo kirmaa ympäri huonetta ja puree kaikkea minkä ympärille leuat riittävät. Me kyllä lellitään se pilalle, toivottavasti sen tuleva haltija osaa ottaa vähän tiukemman asenteen.