Lyhyt paluu bogimaailmaan (maailmanhistorian kannalta oiva juttu).
S-pentu kävi viime viikolla ja siitä oli sukeutunut kaunis kuin sika pienenä. Hauska nähdä, mitä siitä tulee. Ikää oli nyt reilut 4 kk ja hampaat ovat lähteneet hammaslomalle. Verijälkeäkin tuo pieni pentele ajoi tuosta vain ja otti jäniksen jalan suuhunsa. Tehtiin nuorisolle sellaiset lyhyet jäljet. S-tytön jäljellä oli ehkä käynyt karhu, leijona tai puhveli, koska ekalla osuudella ennen kulmaa sitä pelotti jokin ja se katseli kummissaan metsään. Toinen osuus meni hyvin, mutta jäniksen osista se ei ollut mitenkään innoissaan. Kumma juttu, koska neiti aloittaa kammottavan kirkunan nähdessään suurriistaa kuten västäräkki tai varis.
Viikonlopuna rakennettiin terassia eli terdeä. Siitä tulee hieno, jos se joskus valmiiksi saadaan. Eilinen tuuli kaatoi ison männyn T:n äidin mökin seinän vierestä. Sain olla navetan vintillä maalamassa, mutta T oli koko päivän ulkona tuulen armoilla.
Tällä viikolla täytyy taas alkaa pakertaa lehteä. Motivaatio hipoo nollaa, koska se taas maksaa ja ilmoituksia ei ole tulossa.
Kaiken kaikkiaan fiilis olisi huono, mutta onneksi hieman uutta kuuluu jenkkikoirarintamalta. Toivottavasti saan tänne lainaan 4-vuotiaan komean jenkkipojan. Suomessahan se ei saa pätkähäntineen kilpailla, mutta käydään sitten Eestissä ja muualla hakemassa parit BISsit :-P. Tärkeintä on tietenkin ne pienet koiralapset, joita se tähän kylmään maahan jättää. Nyt vain pidetään peukkuja ja odotellaan vastauksia. Sen omistaja oli varovaisen myönteisellä kannalla.
Vuoden loppupuolella laitan kyllä pillit pussiin ja menen (joopa joo - niin sitä vain mennään) johonkin oikeaan duuniin. Nostan peräti palkkaa joka kuukausi ja silleen. Mitä luksusta!
Ongelmana tietty hiukan on, etteivät ne meikäläisen duunit ole täällä. Pitää muuttaa. T on myös menossa duunihaastatteluun perjantaina. Etuovi.com onkin ollut auki lähes joka ilta.
Vaihdoin muuten Scudon Renaultiin. Väri sama, malli Kangoo. Vaneroinnit pitäisi teettää jossain, muuten tykkään siitä kyllä. Tilaa on riittävästi, muttei 10 kuutiota kylmää ilmaa niin kuin Scudossa.